Lån til MC

Låneeksempel: effektiv rente fra 7,00%, kr 150 000 o/5 år blir totalt kr 177 281. Ved å klikke på knappen «Ja takk!» blir du videreført til søknadsskjema.

Trenger du lån til MC?

Søk MC-lån

Gjennom Finansa får du MC-lån med gunstige betingelser. Det er enkelt å sende inn en søknad og du får raskt svar! Finansa tilbyr en svært gunstig rente, og den starter på 4,75% nominelt!

Lån til MC

Er du på utkikk etter en ny motorsykkel? Og trenger du finansiering? Det er som regel mulig å låne opp til 100% av kjøpesummen, men det anbefales selvfølgelig å ha minst 30-40% i egenkapital. På den måten vil du betale ned lånet i takt med verdifall på motorsykkelen, istedenfor å sitte igjen med negativ egenkapital etter noen år. For eksempel, om du kjøper en sykkel til kr 300 000, og verdifall er 10% per år, så vil du raskt tape all verdi (og du må innløse restlånet ved et evt. salg).

Det finnes mange aktører som tilbyr denne typen lån, og du bør derfor sjekke markedet grundig om du ønsker et lån til MC. Slik kan du få et billig MC-lån og spare mange kroner i reduserte renteutgifter. Det er stor forskjell på 5 og 7% i rente over 10 år.